Make you a website design, yeah

Make you a logo design, yeah

Ik maak uw nieuwe website

Voor uw onderneming wilt u graag een passende website. U wilt aan uw toekomstige klanten vertellen wie u bent, en laten zien wat u doet. Samen denken we na over uw doelen, hoe de nieuwe website deze kan bereiken en wat de sfeer moet zijn. Ik zorg ervoor dat de techniek (WordPress) en de vormgeving de inhoud dienen. Of u nu veel of weing wilt vertellen, puntsgewijs of in verhaalvorm. Een goede presentatie en een soepele ervaring voor de bezoeker is het doel.

Neem vrijblijvend contact op met het formulier onderaan de pagina, of via LinkedIn.


Logo design

Als u deze nog niet heeft los ik dit ook voor u op. Een logo is het gezicht en de handtekening van uw onderneming. Een goed logo is simpel, memorabel, leesbaar, tijdloos, praktisch veelzijdig, en natuurlijk past het bij uw onderneming. Ik zorg ervoor dat het nieuwe logo niet alleen voor uw website is, maar ook voor andere uitingen, denk aan visitekaartjes, briefpapier, autobelettering en andere, voor grote en kleine uitingen.

Logo design proces, van oud naar nieuw

Volledige huisstijl design

U heeft net een nieuwe website, missschien wel van mij! Nu kriebelt het om ook visitekaartjes, briefpapier, advertenties, en t-shirts, te laten maken. Goed idee! Maar het is tijd voor wat richtlijnen om er voor te zorgen dat deze uitingen één familie blijven. Als verschillende ontwerpers met uw logo moeten werken komt er altijd een verschil in stijl, door persoonlijkheid, mening en smaak. Een huisstijl document geeft de vormgever handvatten voor het bereiken van een consistente stijl tussen alle uitingen van uw merk. Het geeft richtlijnen voor onder andere logogebruik, typografie, kleurgebruik, en gebruik van visuele steunelementen zoals achtergronden en foto's.

HTML5 banners

Vijf jaar heb ik bij online advertising agency Pervorm in-house gewerkt als digital designer. Daar maakte ik met veel plezier HTML5 banners voor onder andere; Tommy Hilfiger, Friesland Campina, HP, ING bank, Jumbo Supermarkten, MediaMarkt België. Op mijn projecten pagina is een diverse selectie te vinden, en mijn werk voor MediaMarkt België. Op verzoek deel ik mijn uitgebreidere online advertising portfolio met u.